Szállítási feltételek

Szállítás

Megrendelt tárgyaidat átveheted személyesen, Budapest II. kerületében, a műhelyben. Kérlek, mindenképp egyeztess velem időpontot mielőtt elindulnál: kapcsolat .

Választhatod a Foxpost szolgáltatását is országosan csomagautomatákba, ennek díja 1.080 Ft, míg a házhozszállítás 2.280 Ft.

MPL szállítás esetén: Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db. Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

30.000 Ft vásárlás felett a belföldi kiszállítás  ingyenes.

Amennyiben Magyarország területén kívülre szeretnél rendelni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk.

Csomagolás

Amennyiben csomagküldő szolgálat általi szállítást kértél, mindent meg fogok tenni, hogy a tárgyaid épségben megérkezzenek hozzád. Ennek érdekében úgy kell becsomagolnom a tárgyakat, hogy semmiképpen ne tudjanak elmozdulni a dobozban. Ehhez rengeteg töltőanyagra lesz szükség, amit a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve környezetbarát, illetve újrafelhasznált, általam gyűjtött anyagokkal oldok meg, tehát kérlek, ne vedd rossz néven, ha a csomagoláskor nem az eleganciát helyezem előtérbe.

Csere és elállás

Ha meggondolnád magad, és mégsem tartanád meg a megrendelt tárgyat, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a csomag kézhezvétele után mielőbb, hogy megbeszélhessük, cserére vagy pénzvisszafizetésre tartasz igényt.

Kérlek, gondosan becsomagolva juttasd vissza a tárgyaimat, nehogy megsérüljenek szállítás közben. Csak akkor tudom vállalni a cserét, pénzvisszafizetést, ha sértetlenül, eredeti állapotában érkezik vissza hozzám a termék. A visszaküldés költsége, esetleg a csomag biztosítása ilyen esetekben a vásárlót terheli, ezzel kapcsolatban kérlek mindenképpen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket.